Dinsdag 5 Augustus: Brabantse nachten zijn... kort
Door: Twan, Marc, Herman
Blijf op de hoogte en volg Twan, Marc Herman
06 Augustus 2008 | Canada, Ottawa
Aangekomen in Haines, na 1,5 uur varen, blijkt het weer op te klaren. De zon komt door en als we aan het rijden zijn wordt het warmer en warmer. Ons einddoel vandaag is Haines Junction. Om hier te komen moeten we langs Kluane National Park. Wat een prachtige rit! Zover als we kunnen kijken is het landschap een grote ansichtkaart.
In de middag komen we aan bij onze slaapplaats voor de komende nacht, Kluane Campground. We kunnen het lekker rustig aan doen voor de rest van de dag. Met uitzicht op het berglandschap van Kluane NP wordt er 'Hollandse' Bami klaargemaakt.
Bij het schrijven van dit verslag (rond 20.00 uur lokale tijd) pruttelt ons koffie-apparaat met de Douwe Egberts koffie er al weer lekker op los.
Morgen op weg naar Beaver Creek.
Opmerkingen:
- Toekomstige Alaska-gangers raden we aan de Milepost Alaska aan te schaffen. Onze 2008 versie heeft z'n dienst al bewezen!;
- Eindelijk tijd voor het herstellen van tradities; we kunnen naast de camper genieten van de EERSTE Budweisers en Amaretto cola's;
- Vandaag ons eerste ontmoeting met het Alaskaanse Wildlife ... Alvin en z'n Chipmunks! Ofwel Artic Ground Squirrerls ookwel eekhoorntjes genoemd;
06 Augustus 2008 - 05:54
Stefan En Elise:
He Twan en de rest,
Nou zo te lezen en te zien hebben jullie het wel naar jullie zin!
Ben weer benieuwd naar het volgende verslag!
Groeten uit Rijen, Stefan en Elise! -
06 Augustus 2008 - 06:50
Joep:
Prettige vakantie
Al een trompettist gevonden?????
Gegroet Joep -
06 Augustus 2008 - 09:58
Jos En Ineke:
Hallo wereldreizigers, wat een tocht, super.
Geniet van deze werkelijk schitterende vakantie. Hartstikke leuk dat we jullie zo kunnen volgen. Tot de volgende keer. Groetjes -
06 Augustus 2008 - 12:20
Fam Van De Pol:
hoi heren,
wat hebben jullie het goed daar zo te lezen (behalve dat vroege opstaan dan) We worden er jaloers van:)
Geniet er maar lekker van, we houden jullie site in de gaten. Leuk om alles zo bij te houden.
Groetjes
Jos, Corrie en Karin -
06 Augustus 2008 - 12:30
Nathalie Thielen:
Hey Marc,en derest,
Ik lees dat je t uitstekend naar je zin hebt.
Ik wens jullie 3en nog een hele fijne vakantie en heel veel plezier.
ennuh... nie te zat he ;)
haha
xxx Naat -
06 Augustus 2008 - 20:43
Peetje:
Hee jongelui,
Leuk verslag tot nu toe.
Have a nice time.
Groeten uit Tilburg, houdoe! -
07 Augustus 2008 - 10:15
Mario Dieltjes:
Geweldige trip
we blijven jullie volgen
doet me denken aan onze eigen reis naar New Zealand.
O ja 18 oktober 2008 optreden Ierse Pub wellicht kunnen jullie wat reklame maken voor ons aldaar.
veel reisplezier -
08 Augustus 2008 - 14:11
Arthur :
houwdie
fijn dat het jullie zo goed bevalt,
en leuk dat jullie als zo uptodate houden.
veel plezier nog
en we blijven jullie volgen.
groetjes arthur liesbeth en femke en bongo (bijna vergeten) -
06 Oktober 2008 - 15:41
Nieborg:
wij gaan op 1 juli 2009 naar Alaska. Kun je ons de "milepost"2008 toesturen ( tegen betaling uiteraard) ?
ipe.nieborg@home.nl